Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Kratompoeder

Kratompoeder van JetpackKratom is de allerhoogste kwaliteit kratompoeder op dit moment. Bijna volledig wateroplosbaar. De puurste ervaring. Voor kratomkenners door kratomkenners.

Dosering

Kratompoeder is werkzaam bij minder dan 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof. Neem 1 gram voor een mild effect en circa 2-4 gram voor een sterk effect.

Er zijn bestaan verschillende manieren om de kratom in te nemen. De meest geschikte manier van inname verschilt per persoon.

Tip! Wanneer de kratom niet meer werkzaam is, kan het voor de werking van de kratom gunstig zijn om de wijze van inname te wijzigen.

Tosh and wash

Deze wijze van inname is voor de echte bikkels onder ons. Tosh and wash = een klein schepje droog kratompoeder in je mond leggen, daarna spoel je het weg met een aantal slokjes water, fruitsap, of ander drinken.

Heb je nog nooit kratom gebruikt, of ben je gevoelig voor sterke smaken? Dan raden wij deze methode af. Kratom smaakt heel bitter!

Kratomshake

Je kan zelf een kratomshake maken door een shakebeker te vullen met een drankje. Voeg vervolgens de kratompoeder toe. Sluit de beker af en schud de beker circa 1 minuut.

Wij zijn fan van deze innamemethode en gebruiken regelmatig de volgende drankjes:

-Fruitsap: bijvoorbeeld sinaasappelsap, grapefruitsap, appelsap en druivensap.
-Yoghurtdrank of chocolademelk

Het voordeel van fruitsappen is dat deze zoet zijn, waardoor de bittere smaak van kratom wordt ontkracht.

Het voordeel van yoghurtdrank en chocolademelk is dat de kratom zich goed laat binden aan deze dranken. De smaak van yoghurtdrink/chocolademelk en kratom gaat heel goed samen.

Kratomthee

Een andere optie is om van de kratompoeder middels een filter thee zetten. Let wel: dit is wellicht niet de beste methode als het gaat om het beste effect. Een deel van de kratom wordt namelijk weggegooid wanneer er thee is gezet. Een ander nadeel is dat de kratom thee behoorlijk bitter smaakt. Voeg dan ook wat honing of suiker toe aan de thee om de smaak te maskeren.

Kratomcapsules

Wanneer je echt gruwelt van de smaak van kratom en er misschien zelfs misselijk van wordt, dan bieden kratomcapsules uitkomst. De bio-beschikbaarheid van kratomcapsules ligt echter wel lager dan de zojuist genoemde toedieningsvormen.

De bio-beschikbaarheid staat voor de mate waarin het lichaam de kratom opneemt. De capsules komen namelijk direct in de maag terecht. Maagzuren zorgen ervoor dat de kratom voor een deel wordt afgebroken.

Appelmoes-methode

De appelmoes-methode is een relatief nieuwe innamemethode. Let er goed op dat je niet teveel kratom met te weinig appelmoes mixt, want dan smaakt de appelmoes erg bitter. Voeg dus een beetje kratom toe aan de appelmoes. Even mengen en klaar is Kees.

Kratomsmoothie

Voor deze methode heb je een blender nodig. Snijd je fruit in stukjes. Stop de stukjes fruit in de blender. Voeg circa 150 ml water toe en schep de kratompoeder erover. Het resultaat is een mooie fruit/kratom smoothie.

Een heel fijn recept is:

1) een halve rijpe banaan
2) een rijpe zoete peer
3) vers geperst sinaasappelsap (1 sinaasappel)
4) circa 150 ml water

Ons advies

Zelf vinden wij de kratom shake en kratom smoothie de prettigste innamemethodes. Heb je vragen over een innamemethode, of een algemene vraag over kratom? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Back To Top