Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Kratomolie

In onze webwinkel tref je een breed assortiment van kratom producten. Kratom olie is daarvan het populairst en verovert Nederland en België in een ongekend hoog tempo.

Wat is kratom?

Nu je op de beste plek terecht bent gekomen om online kratom te kopen, is het belangrijk om te weten wat kratom precies is voordat je een aankoop doet.

Kratom is een boomachtige plant die op verschillende plekken voorkomt in de regenwouden van Zuidoost-Azië. De wetenschappelijke naam van de plant is: Mitragyna speciosa Korthals. De kratomplant behoort tot dezelfde familie als de koffieplant.

In de westerse literatuur werd kratom voor het eerst beschreven in het begin van de 19e eeuw. Het was de Nederlandse wetenschapper Peter Willem Korthals die de plant officieel had ontdekt en documenteerde.

Het gebruik van kratom gaat echter veel verder terug dan de ontdekking door Korthals. In Thailand en Maleisië wordt al eeuwenlang gekauwd op de kratombladeren.

Het merendeel van de gebruikers krijgt er energie en een euforisch gevoel van (lage dosering).

Voor anderen heeft het juist een ontspannend en verlichtend effect (hoge dosering).

Natuurlijke kratomproducten

✓ 100% legaal in Nederland en België
✓ Producten van natuurlijke oorsprong
✓ Hoogste kwaliteit grondstoffen
✓ Met zorg geproduceerd
✓ Kratomolie op basis van zuivere CO2 extractie
✓ Veilig en effectief
✓ Getest door onafhankelijke laboratoria
✓ Geen psychoactieve werking

Hoe gebruik je het?

Er zijn verschillende soorten kratomproducten die elk hun eigen methode van inname hebben. Het meest populaire product in ons assortiment – de kratomolie – kan eenvoudig aan een glas water, koffie, thee, of (fruit)smoothie worden toegevoegd.

Het is ook mogelijk om kratomthee te maken. Dit doet je door de kratompoeder te mengen met warm water. Kan je de bittere smaak van kratom niet goed verdragen? Bij ons is het ook mogelijk om kratomcapsules te kopen.

Welke dosering?

Ieder mens is anders. De geschikte dosering van kratom verschilt van persoon tot persoon. Wij adviseren om te beginnen met een lage dosering en goed te luisteren naar je lichaam.

Kratom is een product dat je moet leren kennen, wees creatief en experimenteer!

Wil je meer informatie over kratomolie of kratom? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies.

Back To Top