Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Klachtenafhandeling

Mocht u ondanks onze zorg niet tevreden zijn over onze webshop, dienstverlening of is er iets mis met uw bestelling die u heeft ontvangen, dan vinden wij dat héél vervelend. Wij stellen dan ook alles in het werk om de klacht snel en naar tevredenheid op te lossen!

En, hoe nu verder?

1) Natuurlijk zorgen wij voor een snelle afwikkeling van uw klacht. U ontvangt binnen 2-3 werkdagen onze reactie.
2) Wij vragen u geen artikelen te retourneren, alvorens u onze reactie hebt ontvangen op uw klacht.
3) Wij gaan na waar het precies is misgegaan en/of wat de oorzaak hiervan is.
4) Zodra hier duidelijkheid over is nemen wij contact op om samen met u tot een oplossing te komen.
5) Vervolgens houden wij u op de hoogte van de verder te nemen stappen. Meld uw klacht per post, telefoon of e-mail (betreft het een klacht over een product, graag een foto bijvoegen):

Kratomolie.nl
T.a.v. klachtenafhandeling 
Einthovenstraat 45
1821 BV Alkmaar
(postadres)

Telefoon: +31683961634 (06-83961634) / 072-2202189
E-mail: info@hollandnaturals.eu

Indien de klacht onverhoopt niet naar tevredenheid is behandeld of deze kan niet door ons opgelost worden, dient u zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen.

Mocht er dan nog niet een oplossing zijn, heeft u de mogelijkheid om uw klacht te laten behandelen door de Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de u betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

Back To Top