Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Kratom Groothandel – Online Leverancier Kratom Producten – Kratom Bulk Aankoop!

Kratomolie.nl is naast een online winkel ook een online groothandel en leverancier van kratom producten. Hierdoor zijn onze producten voor andere fysieke en online winkels verkrijgbaar. Deze winkels kunnen de kratom vervolgens weer aan de consument aanbieden.

Wij bieden een ruim aanbod gecertificeerde kratom producten aan voor therapeutische doeleinden. Ons kratom assortiment bestaat uit: kratom olie in diverse sterktes, poeder, capsules en thee.

Groothandel kratomOnze kratom producten zijn in in grote aantallen voorradig en kunnen in bulk worden aangekocht. Uiteraard is onze verse kratom van uitstekende kwaliteit. Wij bieden een goede service en een snelle levering naar elk land in Europa.

Wetten omtrent kratom kunnen wijzigen. Controleer dus de wetgeving in je land. In Nederland en België is kratom 100% legaal!

Toegang tot de kratom groothandel

Ben je eigenaar of medewerker van een winkel en wil je kratom producten in het assortiment opnemen? Stuur ons dan een mail om de winkel aan te melden. Noteer in de mail de naam, het KVK-nummer en het BTW-nummer van de winkel. Iedere winkel ontvangt een persoonlijke code die men kan invoeren tijdens het bestellen zodat de groothandelsprijzen actief worden.

Meer informatie

Voor vragen kun je ons altijd bereiken via onze contactpagina. Telefonisch zijn wij ook te bereiken (maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00u) via het telefoonnummer 06-83961634.

Back To Top