Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Kratom capsules

Kratompoeder was er al een tijdje. Maar wat lang niet iedereen weet, is dat er ook kratom capsules te verkrijgen zijn. De capsules zijn uiteraard gevuld met kratompoeder. Ze zijn alleen veel makkelijker in te nemen. Hieronder hebben we de belangrijkste informatie over de capsules uiteengezet.

Wat is kratom precies?

Voordat we de capsules bespreken, moeten we eerst even uitleggen wat kratom is. Kratom is een plant, dat ten eerste. Deze plant wordt al eeuwenlang gebruikt ter bevordering van lichaam en geest van de mens. Vooral in Zuidoost-Azië is de plant al geruime tijd ongekend populair. Vroeger werden de bladeren van de plant geplukt om op te kauwen.

Nu kratom ook in het westen is opgekomen, zijn daar bij ons andere manieren voor in de plaats gekomen. Zoals gezegd is de poedervorm de bekendste manier om kratom in te nemen. Kratom capsules zijn daar dan weer een verbetering van. Alles om het gebruik van kratom zo makkelijk mogelijk te maken.

Is kratom legaal?

Absoluut, kratom – en dus ook de capsule – is in Nederland en België volkomen legaal. Dit geldt overigens niet voor alle andere landen. Wanneer iemand van plan is om met kratom capsules op reis te gaan, doet hij of zij er daarom goed aan om eerst even te checken of kratom ook in het land van bestemming legaal is. Zo kunnen onaangename verrassingen worden voorkomen.

Wat zijn kratom capsules?

We noemden het al even, maar kratom capsules zijn dus een soort omhulsel waarin kratompoeder zit. Na het innemen van de capsule – via de mond – lost het omhulsel vanzelf op en komt de poeder vrij. Daarna doet de kratom de rest van het werk.

De voordelen van capsules

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Capsules zijn wat ons betreft de aantrekkelijkste mogelijkheid. Daar zijn vier specifieke redenen voor.

  1. De capsules zijn zeer gemakkelijk in te nemen
  2. Capsules zijn ook makkelijk mee op reis te nemen
  3. Capsules zijn minstens even gemakkelijk te doseren
  4. En capsules zijn geheel smaakloos, dus de gebruiker heeft geen last van een bittere smaak

Dosering

Even terugkomend op het voordeel van de dosering: dat zit als volgt. Normaal gesproken is het best een tijdrovende zaak om kratompoeder in te nemen. Het is dan namelijk aan de gebruiker om het aantal gram heel nauwkeurig af te meten. Bij capsules werkt dat heel anders. Op het etiket van de capsules staat precies wat iedere capsule bevat.

Nog belangrijk

Er zijn twee dingen om te onthouden bij het gebruik van kratom (capsules). Ten eerste: wanneer iemand voor het eerst kratom gebruikt, moet het lichaam eraan wennen. Pas na meerdere keren doen zich de effecten voor die de gebruiker graag ziet. Ten tweede: neem nooit meer dan de hoeveelheid die staat aangegeven op de verpakking van de capsules. Die aanbevolen dosering staat er niet voor niets.

Meer weten?

We kunnen nog veel meer over kratom en kratom capsules vertellen. Wie een vraag heeft, kan daarvoor contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel als we kunnen!

Back To Top