Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Bijwerkingen van kratom

Bijwerkingen

Wanneer je een hoge dosering van kratom inneemt, kunnen er bijwerkingen optreden. De meest voorkomende bijwerking is misselijkheid. Dit kan ook voorkomen wanneer je kratom meerdere keren achter elkaar inneemt in een kort tijdsbestek. Dat kan niet alleen leiden tot misselijkheid, maar ook tot duizeligheid.

De hevigheid van de misselijkheid en/of duizeligheid hangt dan weer af van het soort kratom dat je gebruikt. Check daarom altijd even de bijwerkingen van het specifieke product.

De belangrijkste tip

Ons belangrijkste advies is vrij simpel: gebruik kratom te allen tijde met mate.

Het is dus onverstandig om heel vaak en heel veel kratom te gebruiken. Logisch misschien, maar altijd goed om even nadrukkelijk te vermelden.

Wanneer je kratom te veel gebruikt, kun je namelijk last krijgen van bijvoorbeeld slapeloosheid, of van gewichtsverlies. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Voor beginners

Begin echt met een lage dosering. Dan kun je vervolgens zelf bepalen wat het effect is op je lichaam en geest. Pas daarna is het aan te raden om de dosering te verhogen.

Verder is het verstandig om kratom in te nemen in een vertrouwde omgeving, nuchter, en met genoeg eten en drinken in je lichaam. Dan zit je goed.

Back To Top